Priser och Information

Medlemsavgift 2024. NYA PRISER!

  • Junior (t o m det året man fyller 18 år) 450 kr
  • Senior (fr o m det året man fyller 19 år) 550 kr
  • Stödjande medlem 350 kr 

Medlemsavgiften betalas in på bg 699-5336 eller via swish 1234418687

Inga inbetalningskort skickas ut.

Nya medlemmar mailar info (namn, personnummer, mail och telenr) till krk@klippansridklubb.se. Även frågor på denna mail.

Nya medlemmar som betalar efter 1/11 så gäller det både 2023 (nov, dec) och 2024. Ca 350 kr av medlemsavgiften går till olika avgifter/försäkringar till förbundet. Aktivt medlemskap behövs för att lösa licens för klubben, samt deltaga på våra träningar med häst. Är ni stödmedlem kan ni utnyttja de avsuttna sakerna tex Falsterbo och övriga saker som inte är med häst.

Klubben har ingen arbetsplikt på sin medlemsavgift utan vi hoppas på frivillig arbetskraft på det vi anordnar. Som medlem har du tex subventionerat pris på olika träningar, vi bjuder på flera gratisföreläsningar tex vid årsmöte, du behöver inget ridhuskort på de aktiviteter vi ordnar mm. Du kan jobba av till ridhuskort eller återbetalning av licens mm.

För 2024 gäller:

Ska ni kunna utnyttja erbjudanden som tex gratis buss/inträde tex till Falsterbo, subventionerat pris på tex träningar och liknande saker, så ska ni ha jobbat av 15 timmar (timmar räknas från 2023). Detta kan göras på tex tävlingar, fixardagar, styrelseuppdrag mm.OBS: Fixardagar numera enkel timmar. Dessa 15 timmarna räknas in i de timmar man kan jobba av till övriga bidrag, så det är inte 15 timmar utöver. Nya medlemmar har 6 månader på sig att jobba in timmar (ni får subventionerat pris de första 6 månaderna, så ni hinner med att få timmar).

2024 fortsätter vi med att det är var och ens ansvar att registrera timmarna. Länken finns på hemsidans startsida. Tänk på att registrera timmar senast 1 månad efter händelsen samt VEM som skall ha timmarna!

Ni kan även jobba av till olika bidrag:

Regler gällande subventionering/återbetalning vid inarbetade timmar.

Har man jobbat in 70 timmar så kan man söka alla tre bidragen. Sammanlagt skulle det krävas upp till 90 timmar, men KRK har satt en övre gräns på 70 timmar.  Vid färre timmar gäller uppdelningen nedan.

*Svenska ryttarlicenser 

Barn – Återbetalas om du har arbetat 10 h, Junior – Återbetalas om du har arbetat 15 h, Senior – Återbetalas om du har arbetat 20 h

Återbetalning av ryttarlicens sker endast underförutsättning att licensen är använd. Årslicens skall minst 5 starter vara gjorda samma år.

*Träningsbidrag

Betalas ut till medlemmarna om klubben visar upp ett bra ekonomiskt resultat upp till 1000kr. Då ska man ha arbetat ihop ytterligare 30h. 

Kvitto på betalda träningar ska skickas in.

*Ridhuskort subventioneras – ordinariepris 2000kr/år
1000kr/år om man jobbat ihop ytterligare 20h Gratis om man jobbat 40 h.Är inte er medlemsavgift betald så kan ni inte lösa licens!

Frågor till: Jeanette A-T 070-604 37 67 eller nettas@telia.com