Clinic med Heidi Vänttinen sönd. den 10/3

Med betoning på grundridning och lösgjordhet!

Mellan 14:00 – ca 16:00

Heidi tycker att det är viktigt att vara pedagogisk när man tränar både häst och ryttare samt att kunna anpassa nivån enligt ekipagets behov. Hon lägger stor vikt vid grundridning och lösgjordhet eftersom grunderna är A och O oberoende av vilken nivå man befinner sig på. 

Heidi kommer att dela med sig av sin träningsfilosofi och ge tips på övningar som alla kan använda sig av under en uppsutten clinic där hon rider sitt 10-åriga sto Kiera for U (SWB). Efteråt finns det tid till diskussioner och frågor.

Heidi Vänttinen är utbildad LA-domare i dressyr och överdomare i dressyr och WE. Hon tränar ekipage på alla nivåer och har tävlat upp till St. Georges, ridit unghästchampionat i Finland och Sverige och deltagit i bl.a. lag-FM. Hon har utbildat alla sina hästar själv och det långsiktiga målet är att starta internationell Grand Prix.

Vi ser fram emot en lärorik och inspirerande eftermiddag!  

Gratis för alla KRK medlemmar samt segras elever, 50 kr för övriga intresserade. Betalas på plats via swish eller kontant. 

Vi bjuder på fika, frågor och anmälan till Heidi via mail senast 8/3 heidimaria.vanttinen@gmail.com

Varmt välkomna önskar Heidi och KRK